033 303 7750   |    info@bunthoveniers.nl Showtuin: Nieuwe Voorthuizerweg 32 | 3862 RW Nijkerk
Gratis staal aanvragen
Zonovergoten achtertuin in Soest
  • Zonovergoten achtertuin in Soest
  • Zonovergoten achtertuin in Soest
  • Zonovergoten achtertuin in Soest

Zonovergoten achtertuin in Soest

Deze tuin in Soest heeft door Bunt Hoveniers een flinke renovatiebeurt gekregen. De tuin ligt bijna de hele dag in de zon waardoor het een flinke klus is om een natuurlijk gazon mooi groen en gezond te houden. De bewoners hebben daarom gekozen voor kunstgras Facile35 van EasyLawn. De naam zegt het al, 35 mm hoog kunstgras. Dit product onderscheidt zich door de natuurlijke uitstraling en het hoge aantal ingetufte vezels, waardoor het gazon minder gevoelig is voor 'platliggende vezels'. 

Meerdere coupons verlijmen 

In een tuin als deze ontkom je er niet aan dat er gelijmd gaat worden. En uiteraard is dat het mooist als dat naadloos gebeurt. Het is voor iedere kunstgras installateur een uitdaging om naadloos te verlijmen, en is dat in het eindresultaat het geval herkent u meteen de echte vakman. Goed kunstgras leggen vergt tijd en ervaring, iets wat bij Bunt Hoveniers ruimschoots aanwezig is.

Kunstgras showtuin 

Bunt Hoveniers is gevestigd in Nijkerk, maar het werkgebied strekt zich uit over heel midden Nederland. Wilt u een juiste keuze maken van de te gebruiken materialen kunt u een bezoek brengen aan de kunstgras showtuin of op kantoor uw wensen bespreken met de tuinontwerper. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van wat het eindresultaat gaat worden. Niks wordt aan het toeval overgelaten. 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras