033 303 7750   |    info@bunthoveniers.nl Showtuin: Nieuwe Voorthuizerweg 32 | 3862 RW Nijkerk
Gratis staal aanvragen
Diverse toepassingen met kunstgras
  • Diverse toepassingen met kunstgras
  • Diverse toepassingen met kunstgras
  • Diverse toepassingen met kunstgras

Diverse toepassingen met kunstgras

Bunt Hoveniers uit Nijkerk is ervaren in het installeren van kunstgras. Wij werken voornamelijk in de regio Nijkerk, Barneveld, Amersfoort, Voorthuizen, Putten, Zeist, Bilthoven, Het Gooi en Harderwijk, maar werken ook regelmatig elders in het land, zoals de randstad en Brabant.

Showtuin

Bij ons bedrijf in Nijkerk hebben wij een showtuin waar wij onze klanten de beschikbare soorten kunstgras kunnen laten zien. We stellen eerst 3 vragen:
  1. Welk soort kunstgras vindt u mooi?
  2. Waar gaat u het voor gebruiken (sier/kleine kinderen etc.)
  3. Wat is uw budget?

Zelf leggen of hulp van ons

U kunt ervoor kiezen om alleen kunstgras bij ons te kopen en het zelf te installeren maar de ervaring leert dat dit best een lastige klus is. Allereerst het grondwerk; Graven en straatzand aanbrengen, aantrillen en afvlakken. Daarna de installatie van kunstgras. Snijden en lijmen is echt specialistisch werk. Kijk eens naar de foto's op deze pagina en u ziet wat een goed gesneden stuk kunstgras doet met de uitstraling van uw tuin. Vervolgens het vastzetten met pinnen en inzanden zodat de mat beschermd blijft en de vezels overeind blijven staan.
 

Diverse mogelijkheden

Wilt u rondingen in uw gazon hebben gesneden? Wilt u staptegels waarmee u 'plat lopen' voorkomt? Wilt u een trampoline of schommel uitgesneden hebben maar wilt u geen lijmnaden in uw kunstgras gazon? Wij kijken en denken graag met uw plannen mee en helpen u uiteraard ook graag met de uitvoering.
 
Wilt u persoonlijk contact met een van onze medewerkers? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens op deze website. 

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras